Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Ilmāra Blumberga izstāde "Zīmēts aizsietām acīm"

07.05.2024. 12.00–18.00
Galerija "Romas dārzs" (Zivju iela 3, Liepāja)

No 25. februāra līdz 19.maijam galerijā "Romas dārzs" ir apskatāma Ilmāra Blumberga izstāde "Zīmēts aizsietām acīm".

Ilmārs Blumbergs sevi uzskatīja par zīmētāju, strādāja pārmaiņus ar labo vai kreiso roku, zīmēja ar abām rokām vienlaicīgi, centās nojaukt “pēdas”. Zīmēja ar ķermeni, lai izvairītos no “nozīmes”. Viņš variēja savus parakstus, kuros autora identitāte manifestējas vistiešākā veidā. Nepieturējās pie vienas konkrētas formas. Ja šo parakstu mainību salīdzinātu ar kādu vielu, tad būtu jāpiesauc dzīvsudrabs.

Lai zīmētu ar aizsietām acīm, uz Liepājas galeriju “Romas dārzs” īpaši aicināti ir mākslas skolu audzēkņi. Ilmāra Blumberga zīmējumi, lai rosina skatītājos vēlmi iepazīt pašiem sevi. Zīmē to, kas mīt Tavā galvā. Zīmē, ko jūti, kaut vai vienu līniju. Neaizmirsti par parakstu. Zīmējums kļūs par Tavu pašportretu.

 

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.