Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Liepājas restorānu nedēļa

16.04.2024. 09.00–11.59
Liepājas pilsēta

Šī gada pirmā Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 dažādi Liepājas ēdināšanas uzņēmumi.

Lai tuvojoties vasaras sezonai aktualizētu vietējo viesmīlības uzņēmumu piedāvājumu, aprīlī notiekošajā Liepājas restorānu nedēļā varēs baudīt ne tikai daudzveidīgu ēdienu piedāvājumu, bet iepazīt no jauna pilsētas restorānu un kafejnīcu piedāvājumu kopumā.

Restorānu un kafejnīcu šefpavāri izstrādājuši īpašas ēdienkartes, lai sarūpētu viesiem ko līdz šim ikdienas ēdienkartē nebijušu.

Restorānu nedēļas piedāvājums sastāvēs no vairāku kārtu maltītes, būs iespēja baudīt dažādas garšas un jaunas, līdz šim nebaudītas variācijas. 

Ar ēdienkartēm iepazīsties šeit.

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.