Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Atvērtās mākslinieku darbnīcas Karostas ūdenstornī

19.08.2022. 13.00–18.00
Karostas ūdenstornis (Ģenerāļa Baloža iela 29, Liepāja)

Jau 3. vasaru grandiozais Karostas ūdenstornis savās plašajās telpās uzņem profesionālus māksliniekus, kam tornis kalpo par izbraukuma darbnīcām.

Tur visas vasaras garumā publika ir aicināta ieskatīties profesionālu mākslinieku ikdienas darbā, baudīt viņu līdzatvesto darbu izstādi, kā arī iepazīt vēsturisko arhitektūru.

Šajā vasarā ūdenstorņa mākslinieku rezidencē darbojas gleznotāji, Latvijas Mākslas akadēmijas pasniedzēji Veronika Frolova un Reinis Liepa, kā arī tēlnieks Egons Peršēvics. 

Karostas ūdenstorni visu vasaru līdz pat 31. augustam bez maksas var apmeklēt trešdienās, ceturtdienās, piektdienās no 13:00 - 18:00 un sestdienās, svētdienās no 11:00-17:00. 

Zvanot gidam uz 29930936, var pieteikt grupas bezmaksas ekskursijām arī citos laikos.  

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.