Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Daniele Mammarella (IT) & Reinis Jaunais (LV)

29.06.2022. 20.00–22.30
Vecā ostmala 53 (Vecā ostmala 53)

Daniele Mammarella ir fingerstyle ģitārists, no Peskāras, Itālijā. 2021. gadā prestižais portāls MusicRadar Daniele Mammarella atzina par 3. labāko akustisko ģitāristu pasaulē, esot žurnāla veidotā top 10 kopā ar tādiem pasaulē slaveniem ģitāristiem kā Tomijs Emanuels, Maiks Douvs, Džons Gomms, Endijs Makkijs, Alans Gogols un citi. GuitarWorld un GuitarPlayer viņu ir izvēlējušies par vienu no pieciem "Gada akustiskā ģitārista 2020" finālistiem ar tādiem tiesnešiem kā Rodžers Voterss, Kaki Kinga, Džons Petruči, Gutrija Govana u.c.

Reinis Jaunais ir viens no pazīstamākajiem jaunās paaudzes ģitāristiem Latvijā. Reinis regulāri apceļo dažādas pasaules valstis, sniedzot koncertus. Ceļošana ir ne tikai viena no viņa lielākajām dzīves aizrautībām, bet arī iedvesma jaunas mūzikas radīšanā. Mūziķis var lepoties ar bagātīgu diskogrāfiju. Reiņa Jaunā instrumentālās dziesmas var atpazīt seriālos, kā arī TV un radio raidījumos, citas dziesmas savukārt pabijušas Latvijas radio staciju topos.

 

 

 

 

 

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.