Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Represēto piemiņai veltīts koncerts “Es tautas jostā raksts”

14.06.2022. 17.30–18.15
Liepājas muzejs, lielā zāle (Kūrmājas prospekts 16, Liepāja)

Otrdien, 14. jūnijā, godinot komunistiskā genocīda upuru piemiņu, Liepājā notiks vairāki atceres pasākumi, lai noliektu galvas to priekšā, kas pārdzīvojuši izsūtījuma un cietuma šausmas.

Šogad atceres pasākumi sāksies plkst. 16.00 ar svētbrīdi Liepājas Centrālkapos pie deportēto piemiņas akmens. Pēc svētbrīža dalībnieki ar autobusu dosies uz Liepājas muzeja lielo izstāžu zāli Kūrmājas prospektā 16/18, kur plkst. 17.30 sāksies represēto piemiņai veltīts koncerts “Es tautas jostā raksts”.

Koncertā kora dziesmas dziedās Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra sieviešu koris “Aija”, solisti – Elizabete Štoma un Normunds Dzintars, koncertmeistare – Līna Andrejeva. Instrumentālo mūziku atskaņos pianiste Līna Andrejeva un vijolniece Beata Zariņa-Blaščinska.

Dzeju lasīs un koncertu vadīs Kristīne Varažinska. Koncerta mākslinieciskā vadītāja un diriģente Gunta Vite. Pēc koncerta pasākuma dalībnieki varēs pakavēties sarunās un atmiņās pie tējas tases.

Jums varētu interesēt arī šie pasākumi

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.