Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Dizaina biroja H2E izstāde “IZ-AICINĀJUMS”

14.05.2022. 11.00–17.00
Koncertzāle "Lielais dzintars", mākslas telpa "Civita Nova" (Radio iela 8, Liepāja)

No 14. aprīļa līdz 8. jūnijam koncertzāles mākslas telpā Civita Nova būs skatāma Liepājas pilsētas vizuālās identitātes autoru – starptautiski atzītā dizaina biroja H2E izstāde “Iz-aicinājums”. Izstāde apmeklētājiem piedāvās aplūkot vērtības, kas mijas cauri dizaina biroja darba procesiem un dizaineru radītajiem darbiem.

Ar saviem darbiem dizaineri vēlas pasvītrot, ka dizains nav tikai prasmes, dizains ir arī kultūra: “Dizains ir aktīvs darbības vārds – izpētīt, atklāt pasauli pašiem, iedvesmot līdzcilvēkus. Mēs cenšamies izprast pasauli un atklāt tās brīnumainās šķautnes ikvienam. Tas ir izaicinājums mums pašiem un aicinājums ikvienam – ieskaties!”

Dizaina biroja vērtības tiks atspoguļotas dažādos veidos – caur darbiem un to idejām, caur citātiem, caur procesu un biroja ikdienu.

 

Izstādes atklāšana: 14. aprīlī plkst. 17.00

Norises vieta: Mākslas telpa Civita Nova

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.