Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Izstāde "Ekonauti"

25.01.2022. 09.30–17.00

No 20.12.2021. līdz 12.02.2022. Liepājas ZIIC Dabas mājā Zirgu salā 2 būs aplūkojama izstāde “Ekonauti”, apvienojot 8 jauno mediju mākslinieku kolektīvos lauka pētījumos Liepājas ezera un jūras piekrastē tapušus audiovizuālus darbus, instalācijas un datu vizualizācijas, kas vēstī par starpsugu attiecībām. 

Ekonauti ir uzauguši tehnopasaules sterilajā izolācijā un, apbruņojušies ar tehnoloģijām un zinātnieku pētījumiem, dodas dabā – sev tik svešādajā visumā –, lai iepazītu citādas esamības formas: kā kustēties, kā patērēt, kā būt līdzās. Tehnoloģijas ļauj labāk saprast procesus dabā – ieskatīties dziļāk, sadzirdēt skaļāk, sajust ar neapbruņotu aci neuztveramus procesus, tādējādi gūstot izpratni un veicinot empātiju pret dabas objektiem un dzīvām būtnēm.

Izstādi ogranizē ASTE.Art, Science, Technology, Education sadarbībā ar Liepājas Universitātes Mākslas pētījumu laboratoriju un Liepājas Izglītības pārvaldes Zinātnes un izglītības inovāciju centru. Ieeja bez maksas, pēc pieraksta, iepriekš zvanot 25728867.

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.