Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Izstāde - “Dedz lēni. Skaņas māksla garīgai labbūtībai”

22.01.2022. 10.00–18.00
Liepājas muzejs, mazā zāle (Kūrmājas prospekts 16, Liepāja)

Liepājas muzeja mazajā izstāžu zālē atvērta jauno mediju mākslas izstāde “Dedz lēni. Skaņas māksla garīgai labbūtībai”, kur apmeklētājiem būs iespēja ieklausīties gan mākslinieku radītās skaņās, gan video kompozīcijās, kā arī introspektīvi - savā garīgajā pasaulē.

Izstādē klausāma skaņas mākslas darbu izlase no starptautiskā projekta “Burn_Slow: Zieļvalstu un Baltijas valstu skaņas un radio māksla garīgai labbūtībai” kā arī Liepājas jauno mediju mākslinieku veidoti video mākslas darbi, kas aktualizē šī brīža problēmas sabiedrībā, ar mākslas praksi cenšoties atbildēt uz jautājumu - kā saglabāt iekšēju mieru un garīgo veselību pandēmijas nedrošības un sociālās izolācijas diktētajā laikā.

Kuratores - Krista Dintere, Anna Priedola.

Mākslinieki - Lelde Gūtmane, Diana Lelis, Krista Dintere, Andrejs Poikāns, Inga Salurand, Ivo Tauriņš, Evija Vēbere, Spāre Vītola, Milda Ziemane, Elza Zīverte, Vaira Obuka un Estere Savicka.

Izstāde Liepājas muzejā aplūkojama līdz 27. februārim. Ieeja - "zaļājā" jeb drošajā režīmā.

 

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.