Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Liepājas Pozitīvs fotoizstāde "Bez maskas"

28.09.2021. 10.00–19.00
Liepājas Latviešu biedrības nams, izstāžu galerija (Rožu laukums 5/6, Liepāja)

7.septembrī pulksten 18.00 Liepājas Latviešu biedrības namā tiks atklāta fotogrāfu grupas ”Liepājas pozitīvs” nu jau ceturtā fotoizstāde ”Bez maskas”. Izstādes atklāšana gandrīz gadu aizkavējusies Covid-19 pandēmijas dēļ, taču nosaukums, lai cik neticami šobrīd neliktos, tika izvēlēts jau tad, kad par masku nēsāšanu ikdienā neviens vēl pat nedomāja.
Izstādē būs apskatāmi 29 fotogrāfu darbi, kuros tverti cilvēki darbībā, savā profesijā. Bez maskas – tas šoreiz nav sejas aizsegs, lai pasargātu, bet tie ir brīži, kad tiek ļauts sevī ieskatīties arī citiem.

Fotoapvienība ”Liepājas pozitīvs” Jāņa Vecbrāļa vadībā pastāv jau sesto gadu, un pirms diviem gadiem veidotā izstāde “Mans” kļuvusi tik populāra, ka darbi joprojām nav atgriezušies pie autoriem, bet turpina ceļot pa Kurzemi – šobrīd izstāde “Mans” apskatāma Zaņā.

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.