Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

LMF. Laikmetīgās mākslas izstāde "Izolācija"

24.09.2021. 11.00–11.00
Koncertzāle "Lielais dzintars", mākslas telpa "Civita Nova" (Radio iela 8, Liepāja)

Kuratores, mākslas zinātnieces un profesores Astrīdas Rogules veidoto konceptuālo izstādi “Izolācija” veido piecu izcilu Latvijas mūsdienu vizuālās mākslas meistaru — Laganovska Leonarda, Jura Artūra Putrāma, Kriša Salmaņa, Vilņa Vītoliņa un Armanda Zelča — radītie darbi.

“Mākslas darbi, kas izvēlēti Liepājas “Lielajam dzintaram” nāk no izolācijas – topošā Laikmetīgās mākslas muzeja krājuma. Katrs no tiem rāda savu attieksmi pret izolāciju. Izolācijas apzīmētāji šajā gadījumā ir dažādi: ideoloģiska, sevis veicināta, mērķtiecīga, paštīksmīga, vides un pat materiāla ietekmēta. 

Darba laiks: P.-Pk. 11.00-17.00, S.-Sv. 10.00-15.00.

INFORMĀCIJA APMEKLĒTĀJIEM:

Apmeklējot izstādi, pie ieejas lūgsim uzrādīt covid-19 sertifikātu, kas apstiprina personas vakcināciju pret covid-19 vai minētās infekcijas pārslimošanu. Tāpat lūgsim uzrādīt arī personu apliecinošu dokumentu. Apmeklējot izstādi, apmeklētājiem jālieto FFP2 respiratori un jāievēro 2m distance.

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.