Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Drosmes skrējiens Liepājā - piedzīvojumu sacensības

18.09.2021. 10.00–16.00
LOC Stadions "Daugava" (56.503324, 20.995293)

Piedzīvojumu un šķēršļu skrējiens, kas aicina dažādu sagatavotības līmeņu dalībniekus pārbaudīt savas fiziskās un mentālās spējas kādā no divām trasēm- 7+ vai 14+ km. Pasākums pulcē gan jaunus, gan vecus, gan profesionālus sportistus, gan sporta entuziastus, radot pozitīvu un emocijām bagātu sporta atmosfēru.

Distanču šķēršļi ir dažāda lieluma un formas- koka barjeru sienas, virvju tīkli, dzeloņstieples, auto riepas, ledaina ūdens baseini, dažādi citi šķēršļi - grāvji, dubļu bedres un citu dabas veidotu grūtību pārvarēšana. Distances uzdevumi ir smilšu maisu un koka bluķu nešana, akmeņu vilkšana un arī atmiņu testi.

Piedalies ar ģimeni, veido uzņēmuma komandu vai izaicini sevi individuāli. Dalībnieku vecums no 18 gadiem. Personas no 14 gadu vecuma var piedalīties ar rakstisku vecāku atļauju, jaunāki - tikai kopā ar pieaugušo.

Rudens pozitīvākais sporta pasākums!

Mudinot būt aktīviem, pasākuma organizatori sagādājuši liepājniekiem izdevīgu piedāvājumu. Piesakot dalību internetā jebkurai no sacensību distancēm ar liepājnieka atlaides kodu, dalības maksai tiek piemērota 10% atlaide no tā brīža spēkā esošās reģistrācijas maksas. Liepājnieka atlaides kodu var saņemt klātienē Drosmes aģentūras sadarbības partnera telpās – “Ballistic boxing club” (Malkas ielā 4, Liepāja) vai ierodoties Drosmes treniņā un uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Jums varētu interesēt arī šie pasākumi

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.