Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

OPEN LAB izstāde "Necilvēki un citi"

17.09.2021. 00.00–00.00
Tiešsaistē

No 03. maija tiešsaistē pieejama mākslas projekta OPEN LAB noslēdzošā izstāde “Necilvēki”.

Šobrīd skaudrāk nekā nekad pieredzam, ka necilvēciskas būtnes nosaka cilvēces attības procesus. Mikroorganismi gan var ne tikai atņemt uzturlīdzekļus veselu nozaru (tūrisma, aviosatiksmes un kultūras darbinieku) pārstāvjiem, bet arī simbiotiskās attiecībās ar cilvēku radīt nozīmīgus kultūras elementus, piemēram, maizi, alu, sieru. Cilvēks ir izveidojis ciešas attiecības arī ar daudzām citām dzīvām būtnēm, daudzas no kurām cilvēka darbības rezultātā ir arī daudz cietušas un pašlaik atrodas uz izmiršanas robežas. Izaicinošs ir jautājums, vai un kādā līmenī cilvēks var saprasties ar citu sugu pārstāvjiem?

Lai rastu atbildes uz šiem jautājumiem, projekta OPEN LAB kuratori organizēja diskusiju starp māksliniekiem, komunikācijas speciālistiem un vides zinātniekiem, kā arī radošo darbnīcu, kuru rezultātus var aplūkot projekta mājas lapā https://openlab.mplab.lv/.

Organizē elektroniskās mākslas un mediju centrs E-LAB, atbalsta VKKF un Liepāja.
 

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.