Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Ievas Carukas izstāde "Gandri, cīgas, amuleti"

01.07.2021. 10.00–18.00
Liepājas muzejs, muzeja anfilāde (Kūrmājas prospekts 16, Liepāja)

Liepājas muzeja anfilādē skatāma latviešu laikmetīgās mākslas pārstāves, gleznotājas un grafiķes Ievas Carukas personālizstāde “Gandri, cīgas, amuleti”.

Ieva Caruka strādā dažādās jauktās tehnikās – kolāža, gleznojums, grafiti, stensils. Māksliniece izstādei izgatavojusi instalācijas no pārstrādāta tekstila ar iekļautiem gataviem sadzīves priekšmetiem un veikusi figurālus griezumus saplāksnī.

Izstādes nosaukumā iezīmētas tēmas, kas vairākkārt parādās mākslinieces radošajos darbos pēdējā gada laikā. Ieva Caruka mākslā risina aktualitātes sabiedrībā – pārmaiņu radītās sekas – pārapdzīvotību pasaulē no vienas puses un aizvien sarūkošo latviešu populāciju.

Mākslinieces darbi ir Latvijas Mākslinieku savienības un Marka Rotko mākslas centru kolekcijās, Latvijas Valsts eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas un Jāņa Zuzāna privātkolekcijās kā arī Eiropas, Ukrainas, Austrālijas, ASV u.c. mākslas muzejos un privātkolekcijās.

Izstāde atvērta 04.06.-01.08.2021.

 

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.