Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Jura Petraškeviča personālisztāde “[..]”

30.06.2021. 10.00–18.00
Liepājas muzejs, lielā zāle (Kūrmājas prospekts 16, Liepāja)

Lielajā izstāžu zālē skatāma Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) Vizuālās mākslas nodaļas vadītāja un profesora Jura Petraškeviča grafikas darbu un lielformāta zīmējumu personālizstāde  “[..]”.  Darbi veidoti īpašā autortehnikā, kurā profesionāla grafiķa zināšanas papildina jauneklīga ziņkāre un aizrautība ar formāliem eksperimentiem. Lielākas un mazākas papīra lapas klāj zīmuļa, ogles un pat zobārsta urbīša pēdas. Mākslinieks improvizē arī ar tradicionālām reproducēšanas tehnikām, piemēram, sietspiedes iespējām.

Jura Petraškeviča pēdējo gadu darbi vedina domāt par abstrakciju kā spēcīgu mākslas darba satura veidošanas metodi, tomēr šoreiz abstrahētā izteiksme neliks skatītājam raukt pieri vai mulst neziņā, jo īpašās grafiskās, brīžiem pat gleznieciskās struktūras noķer uztveri un raiti ved intriģējošā un rotaļīgā ceļojumā pa oriģinālu, saistošu formu un trajektoriju attiecību peripetijām.

Izstāde atvērta 04.06.-25.07.2021.

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.