Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Dzīvesstāsti sarkanā terora ēnā

25.11.2020. 10.00–18.00
Liepājas okupācijas muzejs (K. Ukstiņa iela 7/9, Liepāja)

Izstāde “Dzīvesstāsti sarkanā terora ēnā” tapusi, godinot to cilvēku piemiņu, kuru dzīves un dzīvības tika upurētas, padomju varai ienākot Latvijā, kā arī cienot un novērtējot tos cilvēkus, kas uzdrīkstējās stāties pretī padomju režīmam.

Izstāde izvietota visās muzeja filiāles pirmā stāva telpās un stāsta par notikumiem, kas aptver laika posmu no 1939. gada līdz pat Atmodas laika sākumam astoņdesmitajos gados. Tā tapusi ar Latvijas Okupācijas muzeja atbalstu.

Liepājas muzejs speciāli šai izstādei no Latvijas Okupācijas muzeja saņēma dāvinājumā dzelzceļa vagona maketu, ar kādu Latvijas iedzīvotāji tika izsūtīti uz Sibīriju. Tas būvēts Rūjienā, SIA “Zaļās pēdas” darbnīcā. Izstādē tiek izmantotas arī  represēto un represiju aculiecinieku filmētās atmiņas no Latvijas Okupācijas muzeja audiovizuālā krājuma videoliecību kolekcijas.

Izstāde skatāma no 2020. gada 18. jūnija līdz 31. decembrim

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.