Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Izstāde “Dzintars tuvplānā”

23.09.2020. 10.00–18.00
Liepājas okupācijas muzejs (K. Ukstiņa iela 7/9, Liepāja)

No 29. jūlija Liepājas muzeja filiālē “Liepāja okupāciju režīmos” skatāma 20. gadsimta otrās puses dzintaru rotu izstāde “Dzintars tuvplānā” no Liepājas muzeja krājuma, ko lieliski papildina fotomākslinieka Andra Zēgnera fotoattēli ar iedzintarojumiem.

Liepājas meistari bija slaveni ne tikai Latvijā, bet tālu aiz tās robežām. Liepājas muzeja krājumā glabājas vairāk kā 200 dažādu meistaru darinātās dzintara rotas un 1038 Pētera Lankupa salasītie iedzintarojumi.

Savukārt fotomākslinieka Andra Zēgnera lielformāta fotogrāfijās dzintars tuvplānā atklājas jaunā un neparastā veidolā, paverot kādu nezināmu pasauli un atklājot daudz jauna par dzīvības noslēpumu un laiku, kas eksistēja pirms 40 miljoniem gadu un šajā zeltainajā saules akmenī saglabājies līdz mūsdienām.

Iepriekš Andra Zēgnera izstāde veltīta dzintaram ir tikusi izstādīta Baltijas valstīs, Somijā, Lielbritānijā, Luksemburgā, Krievijā, Austrālijā, ASV, Indijā, Ķīnā, Korejā un Japānā.

Izstāde Liepājas muzeja filiālē skatāma no 2020. gada 29. jūlija līdz 18. oktobrim.

 

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.