Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Virtuves rēvija. Koncerts skolēniem

21.09.2020. 10.00–11.00
Koncertzāle "Lielais dzintars", Lielā zāle (Radio iela 8, Liepāja)

Koncerts pārcelts no 2020. gada 5. maija. Iepriekš iegādātās biļetes aicinām saglabāt, tās būs derīgas, lai apmeklētu koncertu 2020. gada 21. septembrī.

Kastrolīte un Vāciņš, Slotas kāts un Trauklupatiņa, Putotājs un Dakšiņa – visi, kas ir virtuvē, sāk dziedāt, dejot un spēlēt. Bet izrādās, ka arī virtuves priekšmetiem jāizdzīvo gluži tādas pat kaislības kā cilvēkiem - spēles un rotaļas, draudzība un strīdi, mīlestība un greizsirdība.

Līdzās čehu komponista Bohuslava Martinu “Virtuves rēvijai” arī Belas Bartoka, Morisa Ravēla un Arama Hačaturjana skaņdarbi. Īpašu spilgtumu uzvedumam piešķir fantāziju rosinoši rekvizīti, košas videoprojekcijas un arī dejotāju duets – Slotas kāts un Trauklupatiņa.

Koncerts piemērots 1. - 6. klases skolēniem.

Jums varētu interesēt arī šie pasākumi

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.