Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Fotogrāfiju izstāde "Rētu anatomija. II daļa"

20.09.2020. 10.00–17.00
Tirdzniecības centrs "Kurzeme", 3. stāva foajē (Lielā iela 13, Liepāja)

Tirdzniecības nama “Kurzeme” 3. stāvā ir skatāma fotogrāfes Lauras Viļumas fotogrāfiju izstāde “Rētu anatomija. II daļa”.

Fotogrāfe Laura Viļuma ir izveidojusi projektu par savdabīgām rētām uz cilvēka ķermeņa. Projekta dalībnieki, starp kuriem ir arī sabiedrībā zināmie bokseri Kaspars Kambala un Kristaps Zutis, dalās pieredzē, kā ieguvuši rētas un kā tās ietekmējušas viņu dzīvi.

Fotogrāfiju izstādē ir iespēja iepazīties ar fotogrāfijām un stāstiem, kas interpretē rētas jēdzienu caur dažādām prizmām. “Ikvienam no mums ir nācies saskarties ar nepatīkamu pieredzi, kas atstāj paliekošas sekas. Taču laika gaitā visas rētas dzīst, mēs spējam paskatīties uz tām no cita skatu punkta un apzināties kā daļu no sevis,” atklāj autore.

Katra fotogrāfija ir personiska, jo portretējamie atklājuši, kā konkrētais ievainojums ir iespaidojis viņu dzīves uztveri un domāšanu. Jāatzīmē, ka koncepcijas mērķis ir uzsvērt rētu dabiskumu un iederīgumu, rosināt estētiskās domāšanas modeļa maiņu un pieņemt citādību.

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.