Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Ekskursija. Izzinošs piedzīvojums “Siļķu Brāķa Noslēpums"

17.09.2020. 12.00–18.00
Senā noliktava (Zivju iela 2A, Liepāja)

Piedzīvojums vienā neaizmirstamā, aizraujošā ekskursijā visai ģimenei ļauj Liepāju izdzīvot visā tās krāšņumā. Kādā no senajām Liepājas noliktavām – mūsdienu kultūras piemineklī –  ir atdzīvojies pagājušā gadsimta “siļķu brāķis” un tā noslēpums, kas tā vien gaida, lai to atklātu! 

Ekskursijas notiek Cet. / Piekt. / Sest. / Svētd. plkst. 12.00 (lv) / 14.00 (eng) / 16.00 (rus) / 18.00 (lv), kā arī individuālas ekskursijas pēc iepriekšēja pieraksta.

Krāšņie notikumi “Siļķu brāķa noslēpumā” savijas nepilnu stundu garā, maģiskā un izzinošā piedzīvojumā, kurā apmeklētāji, paši piedaloties dažādās aktivitātēs, izzina kultūrvēsturi, sajūt Liepājas vērtības, pieklausa pilnu galvu brīnumu, izklaidējas un finālā arī nobauda gardu zivju maltīti. 

Zivju maltīte pēc izvēles baudāma par atsevišķu samaksu (tikai skaidrā naudā). To pieteikt būs iespējams pirms ekskursijas “Siļķu brāķa noslēpums” pagalmā. 

Jums varētu interesēt arī šie pasākumi

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.