Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Guntas Krastiņas personālizstāde “Neola”

10.07.2020. 10.00–19.00
Liepājas Latviešu biedrības nams, izstāžu galerija (Rožu laukums 5/6, Liepāja)

No 10. jūlija līdz 7. augustam Liepājas Latviešu biedrības nama Izstāžu galerijā būs vērojama mākslinieces Guntas Krastiņas personālizstāde “Neola”.

Par izstādē redzamo māksliniece stāsta: “Izstāde ”Neola” tika iecerēta aprīļa mēnesī ar atklāšanu 1. aprīlī. ”Joks” neizdevās visiem zināmo apstākļu dēļ. Bet zīmīgi, ka ekspozīcijas tēma savu aktualitāti ieguva jaunās krāsās, proti, – šajā laikā daudzi, iespējams, aizdomājās par savu dzīves eksistenciālo sūtību un par mūsu planētu Zemi kopumā. Izstādē skatāmas gleznas, kuras asociatīvi attēlo mūsu planētu, ar krāsu un formu daudzveidību tiek radīts Zemes tēla veidolam, lai arī nebūt attēlos pilnīgam, bet tikai tādam, kas dod iespēju skatītājam ieraudzīt un sajust sevi šajā laikā un katram savā atsevišķā dimensijā un kopīgajā- mājās, planētā Zemē.

Izstāde Liepājas Latviešu biedrības namā apskatāma bez maksas.

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.