Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Fotoizstāde "Puse no manis"

29.03.2020. 10.00–10.00
Tirdzniecības centrs "Kurzeme", 1. stāva foajē (Lielā iela 13, Liepāja)

Līdz 6. aprīlim TN "Kurzeme" apskatāma fotogrāfes, grafiskās dizaina mākslinieces Rūtas Pirtnieces fotoizstāde "PUSE NO MANIS".

Rūta Pirtniece bērnībā ļoti vēlējusies kļūt par hokejisti, bet fotoaparāts Rūtai sekojis visu dzīvi. Foto gaitas uzsākusi jau agrā bērnībā, kad pa kluso ņēmusi filmiņkameru no vecākiem un iztērējusi visus kadrus. Absolvējusi Liepājas Dizaina un mākslas skolu- mediju nodaļu.

Fotoprojektā "PUSE NO MANIS" vienā fotogrāfijā savienotas divu cilvēku sejas vienā personā, kas attēlo izteiktu vizuālu līdzību starp vienas ģimenes locekļiem. Ģenētikas spēks. Šis kopskats rada neparastas un pārsteidzošas izjūtas! Jo cilvēks saredz fotogrāfiju kā vienu veselu personu, nevis divus itkā pavisam atšķirīgus cilvēkus.

Vai Tu esi kādreiz dzirdējis, ka esi kādam līdzīgs ?

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.