Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas pirmās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas pirmās puses statistikas sīkdatnes, lai analizētu apmeklējumu statistiku. Uzzināt vairāk

Piekrītu visām sīkdatnēm Izmantot nepieciešamās sīkdatnes

Izrāde "Kļov"

14.02.2020. 19.00–20.30
LOC Olimpiskais centrs, Rožu zāle (Brīvības iela 39, Liepāja)

14.februārī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē ar izrādi “Kļov” latviešu aktieri Mārtiņš Vilsons un Arnis Līcītis

Izrādes galvenie varoņi Zigmārs un Jānis satiekas vēlā vakara stundā uz ledus, lai copējot zivis, varētu atslābt no dzīves, sievietēm un naudas pelnīšanas rūpēm. Sarunu smeldzīgais humors vīrus noved pie viena kopsaucēja – “es neesmu slikts”... Izrāde uzdod jautājumu, ko jebkuram skarbākajam vecim vajag visvairāk?
“Šī gada laikā izrāde ir saņēmusi vairākkārt sirsnīgu atsaucību no skatītājiem, īpaši kungiem, kas pēc izrādes nāk klāt, grib nofotografēties, paspiest roku un ir patiesi priecīgi. Vecim atklāties ir grūti, bet copējot laikam, kaut kādas “čakras” mūsos atveras. Šis ir gabals,uz kuru sievas droši var ņemt vīrus līdz, nebaidoties, ka kādam nāks miegs vai izrādes jēga būs nesaprotama. Luga ir brīnišķīga, mums ar Arni Līcīti bauda spēlēt,” saka Zigmāra lomas atveidotājs Mārtiņš Vilsons.
Lugas autore ir Rasa Bugavičute Pēce.
Krievu valodā darbu tulkojis Mārtiņš Vilsons.

Jums varētu interesēt arī šie pasākumi

Sīkdatņu iestatījumi
Aizvērt×

Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
Izmantojot Google tulkotāju, tiek piekrists pirmās puses mārketinga sīkdatņu izmantošanai. Uzzināt vairāk.